Dubioza kolektiv o 1.maju i respiratorima

dubioza

Od Dubioze kolektiv dobili smo prvomajsku čestitku.

u 12:44
Lepa Brena 1

Lepa Brena prodala "Grand" i odlazi iz Beograda

Nakon što su nedavno prodali "Grand produkciju", Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili su da okrenu novi list u životu i svoje buduće dane provode mnogo mirnije. Bivši čelnici najpoznatije muzičke imperije donijeli su odluku da se odsele u Majami.

u 18:37
mirza

Mirza Selimović predstavio novu singlicu (video)

Nova pjesma Mirze Selimovića zove se "Ko te pamti".

u 21:21
brega heineken

Heineken mora platiti Goranu Bregoviću preko 160.000 KM

Visoki trgovački sud u Zagrebu potvrdio je presudu po devet godina staroj tužbi kojom je Goran Bregović tražio naknadu štete od Karlovačke pivare, odnosno Hajnekena (Heineken), zbog neovlašćenog korišćenja njegovih muzičkih djela.

u 16:48
brena i sasa

Lepa Brena i Saša Popović nisu više vlasnici "Granda"

Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata „Grand produkcije“ kompaniji „Junajted medija“, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto.

u 22:53
melika irma lejla

Melika, Lejla i Irma iznenadile sa "Životinjama"

Melika Moranjkić, Lejla Zahirović i Irma Hasić nedavno su prepjevale numeru "Životinje" koju je u originalu snimila Edita Aradinović.

u 18:36
sonja basic halid muslimovic

Kako je poznati pjevač posuđivao novac od ljubavnice?

Halid Muslimović posljednjih dana oglašava se u javnosti da bi porekao da je ikad bio u vezi sa Sonjom Bašić iz Australije, pravdajući se da je ona njegov fan koji ga proganja, te tvrdeći da nije uzimao novac od dotične, već da su samo sarađivali.

u 15:53
ibro

Pjevača ujela pčela dok je imao nastup na televiziji

Folker Ibro Selmanović doživio je pravu neugodnost kada ga je na snimanju emisije "Šarenica" na planini Jahorini ujela pčela za krajnik.

u 18:37
vranjes

Vranješ prije razvoda nekretnine prepisao na majku i brata

Fudbaler Ognjen Vranješ, o kom se i te kako pričalo zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, zvanično se razveo od supruge Danijele, i to poslije 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

u 16:16
brena i sale

Lepa Brena i Saša Popović zaradili više od 20 miliona eura

Saši Popoviću i Lepoj Breni, kao manjinskim vlasnicima kompanije, čuvenom estradnom dvojcu, i dalje na godišnjem nivou pripada pozamašna svota novca. Samo u prošloj godini dobili su približno po 950.000 eura.

u 16:29