Došao iz Njemačke i ubio suprugu sjekirom

sjekira

Čedomir J. presudio je sinoć svojoj supruzi Blaženki J. (39) najvjerovatnije sjekirom, njeno tijelo je ostavio da leži u krevetu, a zatim se popeo na sprat kuće gdje se objesio o jednu gredu. Policija je, stigavši na lice mjesta, najprije ugledala užasan prizor na spratu kuće, a kada su obješenog Čedomira skinuli sa omče, još veći horor ih je sačekao u donjem dijelu porodične kuće u batajničkom Šangaju u Beogradu.

u 16:23

U Hrvatskoj poginuo radnik iz BiH

Tokom izvođenja građevinskih radova 48-godišnji državljanin BiH pao je i od zadobivenih povreda umro na mjestu događaja.

u 12:38

Traktorom pregazio poznanika nakon svađe

S. M. (33) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju, saopštio je MUP, prenosi RTS.

u 12:27

Je li muftija Muamer Zukorlič otrovan?

Usame Zaukorlić, sin Muamera Zukorlića obratio se javnosti i iznio šokantne podatke o smrti svoga oca. Kazao je kako su dvije nezavisne laboratorije u svijetu potvrdile da je Muamer Zukorlić otrovan teškim metalima odnosno hranom.

u 16:52
rudari

Dan žalosti zbog smrti osam rudara

U Aleksincu je Dan žalosti zbog nesreće u rudniku mrkog uglja "Soko" u kojoj je poginulo osam rudara od kojih je šest iz ovog grada.

u 11:57

Otac i sin zajedno sa osmog sprata otišli u smrt

Jeziva tragedija dogodila se u nedjelju u Boru (Srbija) kada su otac Mile R. i njegov sin Dejan R. zajedno izvršili samoubistvo skokom kroz prozor svog stana na osmom spratu zgrade u ulici Trećeg oktobra.

u 17:34

Proglasili ga mrtvim, mora dokazivati da je još živ

Kada je Miroslav Pavlović iz Leskovca otišao da podigne 20 evra državne pomoći za penzionere, umjesto novca, od Uprave za trezor dobio je dokaz da to neće biti moguće i to iz bizarnog razloga - jer je preminuo, a da to nije znao.

u 17:02

Produžio vozačku dozvolu u 94.godini

Najstariji vozač u Srbiji je Ivanjičanin Tikomir Bešević, koji uveliko gazi desetu deceniju, ali i dalje sjedi za volanom svog četvorotočkaša.

u 17:32

Ko je bio Bosanac koji je vladao Zagrebom 20 godina?

Od posljedica srčanog udara u Zagrebu je preminuo gradonačelnik glavnog grada Hrvatske, Milan Bandić!

u 10:40

Pregazio je voz dok je na šinama pravila selfi

Jedna maloljetnica poginula je kada je pregazio voz u Mariboru dok se sa prijateljicom fotografisala na šinama.

u 15:55