Facebook uveo nove promjene

FB

Facebook je uveo nove promjene u radu.

u 11:19
fb

Gdje se najviše "fejsbuči"?

Prema službenim podacima statističkih zavoda zemalja bivše Jugoslavije, broj korisnika interneta i društvenih mreža iz godine u godinu stalno raste.

u 18:39
BG facebook tv

Facebook postaje tv medij

Zapošljavanjem jedne od izvršnih direktorica MTV-a Facebook otkriva svoje ambicije.

u 11:06
viber

Viber uvodi nove promjene (video)

Jedna od najpopularnijih aplikacija koja se koristi za razgovore i razmjenu sms poruka Viber, uskoro će predstaviti ažuriranu verziju sa znatnim pogodnostima za korisnike.

u 12:57
viber

Viber ima novu opciju

Kao kanal koji podržava i poslovno angažovanje i lične kontakte, Javni nalozi se mogu koristiti unutar timova za prodaju, marketing i pružanje podrške – radi objavljivanja važnih informacija i više od toga.

u 14:37
facebook results

Super opcije na Facebooku koje ne koristite

Facebook zna mnogo toga o vama, a vi možda ne znate toliko o njemu. Ipak, postoje jako korisne opcije na najpopularnijoj društvenoj mreži za koje jednostavno morate da znate jer ćete se osjećati sigurnije koristeći ga.

u 09:08
sjeverna korea

Ovako izgleda internet u Sjevernoj Koreji

U Sjevernu Koreju je stigao internet!

u 09:54
iphone7

Iphone 7 stiže početkom septembra

Izvršnio direktor kompanije Apple Tim Kuk će nove modele svojih telefona predstaviti 7. septembra, prednarudžbine počinju 9. septembra, dok se početak prodaje očekuje 16. septembra.

u 10:19
mobilni

Mobilni je postao naš novi "najbolji prijatelj"

Rezultati jedinstvenog istraživanja britanskih naučnika pokazali da gotovo trećina ispitanika više vremena provodi sa aparatom nego sa čovjekom.

u 11:01
viberac

Viber uveo nove funkcije

Viber je uveo nove funkcije što bi trebalo da obraduje sve korisnike ove aplikacije koja se koristi za beplatne pozive i poruke.

u 08:43