Hrvati hrle u BiH po flaširanu vodu

slavonski brod

Stanovnici Slavonskog Broda probleme sa vodom nastoje bar donekle riješiti u Bosni i Hercegovini. Kanisteri kupljeni sa ove strane Save su jeftiniji, ali problem predstavljaju gužve na graničnom prelazu. Kilometarske kolone su uobičajene, posebno u vrijeme praznika.

u 19:12
fajterke

Potukle se učiteljice

Tuča djece u školi i nije rijetkost, ali da se međusobno tuku nastavnici, prava je bruka i sramota.

u 16:40
svestenik hapsenje

Sveštenik dilao drogu

Poslije sveštenika Milana Jordovića iz Požege, koji je sa vjeroučiteljem transvestitom prije manje od mjesec dana pao sa 27 kilograma skanka, danas je uhapšen i pop iz Kruševca koji je dilovao travu i amfetamine!

u 11:46
Vranje

Vranje: Izbo komšiju pa mu odsjekao glavu

Strašan i nezapamćen zločin dogodio se u selu Donje Trebešinje kod Vranja (Srbija)!

u 09:42
gradac

Ko se vrati u rodno mjesto načelnik daje 2.000 KM

U okviru politike kojom se pokušava poboljšati loša demografska slika općine, gradački načelnik Matko Burić odlučio se na konkretne korake, usmjerene primarno prema mladima. Naime, na sljedećoj sjednici Općinskog vijeća naći će se i nacrt jedne zanimljive, na području Makarske rivijere, a vjerojatno i šire, svakako inovativne odluke.

u 11:56
novcanik euri

Vratio novčanik s 15.000 KM, za nagradu dobio 40 KM

Danas je sve manje ali ipak ima još poštenih ljudi.

u 10:14
Silovanje

Zatekla oca kako joj siluje sestru

E.T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao 15-godišnju kćerku, otkriven je nakon što su ga policiji prijavili ostali ukućani – supruga, sin i mlađa kćerka.

u 13:47
policija

Sudarila se dva pijana policajca

Pripadnik policije izazvao je saobraćajnu nezgodu kada je policijskim vozilom, dok je bio na dužnosti, naletio na automobil koji je stajao na pružnom prijelazu u Kolarima na području Smedereva.

u 14:53
mlada

Muž, svekar, djever i jetrva jurili za odbjeglom snahom

Prava filmska potjera odvijala se u selu Bobovo u blizini Kragujevca, kada je mlada pobjegla od muža. U potragu za njom krenuli su muž, svekar, djever i jetrva.

u 12:08
korupcija

Ponudio "pedesetku" pa "stoju" a onda su ga uhapsili

Na graničnom prijelazu Jelšane uhapšen je 42-godišnji hrvatski vozač kamiona pod optužbom da je htio podmititi slovenskog policajca.

u 12:21