Operisan nakon što je progutao deset olovaka i najlon kesu

operacija

Jedan mladić završio je noćas na operacionom stolu Urgentnog centra u Beogradu jer je progutao više od deset hemijskih olovaka i jednu najlon kesu.

u 15:20
eurojackpot

Bosanac osvojio više od milion maraka na lutriji u Hrvatskoj

Josip Marjanović iz Novog Travnika sretan je dobitnik 4,3 miliona kuna odnosno više od milion KM na 32. kolu Eurojackpota u Hrvatskoj.

u 22:03
plazma 29

Slovenci utvrdili da je "Plazma keks" štetan za djecu

U Sloveniji je povučen iz prodaje Plazma keks proizvođača Bambi iz Srbije, saopštilo je Ministarstvo za poljoprivredu i Uprava za veterinu Slovenije.

u 10:10
djuro h

Direktor pozajmio radnicima pare da vrate bankama dugove

Direktor kompanije "Tehnix" Đuro Horvat odlučio je da pomogne svojim zaposlenicima kako bi ih motivisao na ostanak u Hrvatskoj.

u 12:12
bolnica

Doktor proglasio ženu mrtvom a ona ustala nakon 12 sati

Radojku Stankov (71) iz Kikinde, koja već godinu dana živi u Gerontološkom centru, doktor Hitne službe u tom gradu u ponedjeljak uvečer je proglasio mrtvom, ustanova je o tome obavijestila njene srodnike i prijatelje koji brinu o njoj, ali je medicinski tehničar u utorak ujutro konstatirao da je žena - živa.

u 19:32
fratar

Uhapšen fratar osumnjičen za pedofiliju

Splitska policija uhapsila je 78-godišnjeg fratra samostana Svetog Frane osumnjičenog za pedofiliju. Ispitan je kao osumnjičeni te potom pušten na slobodu. Policija će sastaviti izvještaj te ga poslati Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

u 17:47
slavonski brod

Hrvati hrle u BiH po flaširanu vodu

Stanovnici Slavonskog Broda probleme sa vodom nastoje bar donekle riješiti u Bosni i Hercegovini. Kanisteri kupljeni sa ove strane Save su jeftiniji, ali problem predstavljaju gužve na graničnom prelazu. Kilometarske kolone su uobičajene, posebno u vrijeme praznika.

u 19:12
fajterke

Potukle se učiteljice

Tuča djece u školi i nije rijetkost, ali da se međusobno tuku nastavnici, prava je bruka i sramota.

u 16:40
svestenik hapsenje

Sveštenik dilao drogu

Poslije sveštenika Milana Jordovića iz Požege, koji je sa vjeroučiteljem transvestitom prije manje od mjesec dana pao sa 27 kilograma skanka, danas je uhapšen i pop iz Kruševca koji je dilovao travu i amfetamine!

u 11:46
Vranje

Vranje: Izbo komšiju pa mu odsjekao glavu

Strašan i nezapamćen zločin dogodio se u selu Donje Trebešinje kod Vranja (Srbija)!

u 09:42